onsdag 8. april 2009

Ny dag nye muligheter

Forberedelsene til ettermiddagens sjøørret fiske er i full gang.....

Har stekt lefser som blir med som kveldsmat sammen med kaffen.
Jeg fortsetter i kveld med haspelstang vell vitende om at det er fluefiske som ligger hjerterota nærmest. Mon tro hva Ronny gjør i kveld? Fan fan fan, det er jo kvartfinale i CL i kveld, har lyst til å se kampen men prioritere Sjøørretfiske i håp om å få mat til å sette på bordet.

Været i dag er bra, regn og overskyet, flo er det klokken 1804 så det er best å være ute i god tid for å få de beste fiske plassene.
.....

Ja ja ja, hva skal en si, kaffen og lefsene smakte godt....

Klokka bikka 1730 da jeg med firhjulsskrens parkerte bilen og tok KTS på fiske stæsjet på vei ned til fiskeplassen. Sku nesten tru at vintern var kommet tilbake, en sånn djævelsk kald vind som reiv under pungen. Som vanlig starte også denne turen med en kopp kaffe mens nøysomme blikk gransker fiskeområdee rundt etter potensielle fiskeplasser som er ledige. Om 34 minutt er det flo da må de beste fiskeplassene være innen rekkevidde fort som fan. Selvtilliten er på topp og skuldrene er avslappet takket være søndagens sjøørret, men som vanlig er jeg spent og usikker på hva kvelden vil bringe.




Mange kast mens vannet er på sitt høyeste, kaster på grunna og i kanten mellom grunnt og dypt vann, ikke en fisk. Flytter over til nytt område, klarer å få på en liten torsk men det er ikke det vi ønsker.

Været varierer mye, fra å være vindstille til nesten ørkan ifølges oslofolk.

Mørket kommer sigende, blir jo ikke lettere å skifte sluk da noen ikke har tatt med lys.

Vi gir oss for kvelden rundt klokken 2150 etter at regnet har meldt sin ankomst.

Ingen fangst å melde om i dag.

Ingen kommentarer: