mandag 1. juni 2009

Endelig noe som biter.....

Gikk opp ved formiddagstider sammen med Pontus. Planen var å fiske ved Rundvann, men da vi kom opp lignet det en sigøynerleir da i allefall 3 familier hadde campet natta over der oppe. Ut ifra søppeloveravømmelsen med søppelkassene virket det som alle nye landsmenn hadde vært der oppe på picnic. Vi gikk viderer til Smalvann i håpet om at det var bedre der. Vi rigget oss til i Sørenden av vannet og som på Rundvann var det yrende folkeliv med heseplesende gamlinger som stresset etter å se spreke ut.
Vi byttet en periode på å kaste på et par fisker som vandret frem og tilbake, heldigvis for meg klarte jeg å lure en liten ørret tass på en 14 krok maur i Brun og sort.
Klokken nærmet seg midt på dagen og folkemengden rundt vannet økte i takt med temperaturen som nå var høy nok. Vi listet opp bort til nordenden av vannet og så en pen fisk som en annen fisker prøvde å nå med spinner men ga opp etter få minutter. Vi rigget oss til, Pontus klarte etterhvert å få en ørret til å ta, men var en ørliten tanke for rask i tilslaget.

Ingen kommentarer: